söndag 22 maj 2011

Hemma!


Ja, så var man hemma över helgen igen... Det blir lite glest mellan inläggen numera eftersom jag är borta hela veckorna och jobbar på annan ort och inte kommer hem förrän på fredag kväll.
Det är tur att jag har min mamma i staden där jag jobbar fn för då slipper jag i varje fall att pendla med tågen varje dag. Det vet jag ärligt talat inte om jag orkat. Upp fem varje morgon, bussen går kvart i sex, och sedan tre olika tåg innan jag (förhoppningsvis, Sj-tåg!!!) är på plats vid åtta. Sedan arbete till kl 17, tillbaks med tågen mm för att slutligen komma hem igen vid 19.15. Två timmar i hemmet för att sedan gå i säng igen för att orka upp nästa dag...Puh!

Nej, det är tur att jag kan sova hos min mamma så mycket det går. Det underlättar nå´t otroligt. Tänk bara att få sovmorgon till 6.30. Underbart!
Den söta vovven på bilden är min mammas lilla Maja.Tog lite bilder på mammas fina blommor. Rena färgkavalkaden. Det verkligen sjuder av liv i trädgården. Alla blommor med sina fantastiska färger och dessutom ser det ut att bli otroligt mycket vinbär och amerikanska blåbär i år, samt massor av jordgubbar. Det skulle jag också vilja ha i min trädgård. Tänk att bara kunna gå ut och hämta det man är sugen på...

Nåja, nu ska vi snart åka ut och handla lite och ta vara på denna dag. Imorgon blir det till att gå upp i ottan igen...

Ha en fin söndag!
Kram Petra/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar