lördag 16 juli 2011

Nedräkning...

Här packas och rensas det för fullt inför flytten om två veckor. Inte klokt vad mycket grejer man har. Det bästa är att bli av med en massa saker som bara legat och väntat på att komma till användning men som man inser kanske kan komma någon annan till glädje istället.

På ett sätt är det bra att vädret inte är på topp eftersom vi har en hel del att stå i men samtidigt tycker man ju att det kunde bli lite riktig sommarvärme för barnens skull.
Jag köpte en uppblåsbar pool för knappt en vecka sedan men den ligger fortfarande ouppackad i kartongen eftersom det varit för kallt för att bada. Lite trist. Sonen frågar varje dag om vi inte kan fixa poolen nu...

Som sagt, flytten närmar sig allt mer och det är helt klart blandade känslor inför den stora dagen. Det skall bli så skönt att äntligen få lite utrymme och äga sitt eget boende men det är med visst vemod jag lämnar det som varit min hemort i tretton år.
Jag kommer t.ex. sakna de fantastiska liljorna som jag planterat i vår nuvarande lilla trädgård. Funderar på om det går att ta med sig dem...

Det som känns allra jobbigast är ju såklart att dottern inte vill flytta med oss. Men jag förstår att hon inte vill lämna sina kompisar och dessutom är hon kanske lite av en storstadstjej nu som trivs med det utbud som finns här.
Vi hoppas i varje fall att hon vill komma upp till oss så ofta som möjligt.

Nu måste jag packa igen.

Ha det gott!
Kram Petra/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar