fredag 13 april 2012

Hej mitt vinterland...

Hej på er!
Har haft tekniska problem med att göra inlägg på bloggen men nu är jag tillbaks igen.

Snart är det helg igen. Förra helgen var ju minst sagt lite speciell. Först var det världens snöoväder på långfredagen. Fick lite panik över mina fina penséer och hängsälgen som fick bäras över till altanen, under tak, för att inte bli helt förstörda av all snö.
Sedan vaknade vi på påskafton och möttes av en klarblå himmel och strålande sol. Direkt efter frukost åkte vi då upp på Hunneberg och tog en underbar vinterpromenad. Det gnistrade i snön och på sjön och man fick lite känslan av att vandra runt i ett sagolandskap. Fantastiskt vackert!

Påskdagen var lika solig så vi gav oss återigen ut tidigt och åkte till Trollhättans slussområde där det var tipspromenad. Underbart att promenera längs med vattnet i solskenet. Visserligen var det kallt men det blev en härlig tur ändå. Även sonen knallade på utan minsta lilla protest trots att det var en slinga på nästan fyra kilometer.

Min dotter åkte till New York med sin farmor på påskafton och åker hem imorgon. Ingen dålig 15-årspresent. Det kommer att bli ett minne för livet för henne.
Jag ser fram emot att få höra om allt de upplevt tillsammans over there och få se alla bilder när hon kommer till oss nästa helg.

Ha en riktigt trevlig helg!
Kram Petra/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar