söndag 7 november 2010

Upp och ner

Oj,vilken dag det varit idag! Underbart väder. Vaknade och det var alldeles vitt utanför och sju minusgrader. Brrr! Sedan kom solen fram och det blev så där härligt friskt.
Tog en promenad i solskenet och bara njöt. Dels av vädret men också av att vara ledig och ha tid att njuta.

Jag fattar inte vart alla dagar tar vägen. Just nu är jag ute på praktik på ett tryckeri. Jag lämnar hemmet vid sju på morgonen och kommer inte hem igen förrän vid kvart i sex. När ska man hinna handla, umgås med barnen, träna mm.? Finns ju ingen tid kvar. :( Dessutom är det ju alldeles kolsvart redan vid femtiden nu sedan vi gick över till vintertid vilket gör att det känns som att det nästan är dags att krypa i säng då man kommer hem...

Ibland kan jag undra vad det är vi håller på med egentligen. Vi jobbar och jobbar och lämnar bort våra barn till någon annan hela dagarna så att vi bara ses ett par timmar per dag. Och de timmarna består ofta av att barnen slappar framför tv´n medan man själv stressar med maten eftersom alla är trötta och hungriga efter en lååång dag. Sedan är det disk, småplock, läggning av barn, lägga fram kläder och annat inför nästa dag....tills man själv stupar i säng. Vid NIO.
Och nästa dag börjar det om igen...


Nåja, här är ett par bilder på vår trappa.


När vi flyttade in var allt i furu med trappsteg i brun plastmatta. Fruktansvärt tråkigt och fult.
Vi målade över träet med vitt och trappstegen med ljusgrått. Blev helt klart ett lyft och mycket ljusare och fräschare.

Ha en fin vecka!
Kram Petra/

1 kommentar: