söndag 9 oktober 2011

Hallen före och efter


Hej alla glada!
Här kommer lite bilder på vår nya hall. När vi flyttade in var det en gråspräcklig heltäckningsmatta ända fram till dörren. Då denna inte kändes så fräsch har vi nu istället lagt in antracitgrå klinkers istället. Mycket snyggare och framför allt mycket mer praktisk när man har barn.
Väggen bakom hatthyllan har fått pärlspontskivor ända upp i tak. Lätt att torka av och mycket finare än den trista grålila tapet som sitter bakom.
Skohyllan har även den fått sig en makover med nytt tyg. Hittade detta för 20 kr!!! Blir det fult är det bara att slänga och köpa ett nytt.


Min gamla guldspegel är numera vit och schabby. Tyckte den smälte in för mycket i den ljusa väggen så jag blev lite vågad och smäckte till med den mörkaste färg jag någonsin målat en vägg med. Var lite osäker först men nu efteråt är vi supernöjda med färgvalet. Dessutom är färgen underbart supermatt. Nästan lite sandkänsla när man stryker med handen över väggen.

Det värsta är bara att har man målat om på ett ställe brukar det föra med sig att man måste måla om på andra ställen också. När väggen blev mörk kändes det som att det furufärgade paneltaket tyngde ner. Taket fick sig därför en omgång av vit panellack där man fortfarande ser ådringen på trät för att få det lite mer levande.Här ser man en liten bit av hur det såg ut innan. Trots att jag älskar ljusa färger och mest vitt är jag väldigt nöjd med vår nya hall. Den mörka väggen lyfte verkligen fram spegeln vilket ju också var tanken.

Ha en skön söndagskväll!
Kram Petra/

1 kommentar:

 1. Så jäkla snyggt!
  (Förlåt att jag svär men det blev fint med grått)
  Har funderat på att måla mina väggar i vardagsrummet lite svagt grå men det där vart riktigt fint.
  Nu blev jag inspirerad=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera