tisdag 29 mars 2011

En helt vanlig tisdag...


Efter en händelserik helg med dotterns deltagande i DM i cheerleading (de kom fyra) som höjdpunkt, har återigen vardagen infunnit sig.
Idag fick jag för första gången ta emot några trycksaker som jag gjort från tryckeriet.
Oj, vad spännande det var att få dem i handen. Självklart hittade jag ett par små fel, perfektionist som jag är, men jag hoppas att andra inte tänker på dem.
Det värsta var väl att jag upptäckte ett stavfel i inledningstexten i foldern. Och jag som är "allergisk" mot stavfel. Hur kunde jag missa det? Retligt men det går ju inte att göra nå´t åt det nu. 1500 ex är tryckta och klara.

Imorgon är det studiedag på sonens förskola och vi skall ha en dag tillsammans, bara vi två.
Jag vet inte riktigt vad vi skall hitta på.
I morse ville han åka till Universeum i Göteborg men nyss innan han skulle lägga sig tyckte han att vi skulle åka och bowla. Han och jag...
Jag som bara bowlat två gånger i mitt liv kan ju tänka mig att det skulle vara en lustig syn med oss på bowlingbanan. Jag själv som inte har fått in tekniken ännu och hamnar i rännan då och då och sonen som tar bowlingklotet i famnen och sedan går ner på knä och rullar iväg det...i slow motion...

De goda hallonen och jordgubbarna fick toppa våra våfflor i fredags. Ingen sockrad sylt här inte...
Mycket godare och nyttigare. Fast det är klart, våfflor till kvällsmat kanske inte är nå´t man ska äta varje dag...

Ha det gott!
Kram Petra/

1 kommentar:

  1. Åh vad kul att din dotter kom 4:a, alltid kul att vara delaktig i barnens aktiviteter. Härligt att göra något kul med sina barn. Ja att bowla är inte så lätt som det ser ut..
    Ser gott ut med hallon och jordgubbar, det smakade säkert mycket gott på våfflorna..
    Ha en skön vecka kram Helene

    SvaraRadera